دسته : حسابداری
فرمت فایل : word
حجم فایل : 167 KB
تعداد صفحات : 40
بازدیدها : 223
برچسبها : پروژه مالی حسابداری شرکت کامپیوتری
مبلغ : 4000 تومان
خرید این فایلپروژه حسابداری حاضر حاصل تحقیق و پژوهش در شرکت طاها که نمایندگی ماتریکس می باشد واقع در 30 متری سینما سعدی شیراز می باشد. زمینه فعالیت این شرکت برنامه نویسی و تولید نرم افزارهای حسابداری و سخت افزار کامپیوتری می باشد که به صورت مستمر و تولید زیاد و پخش در بازار فعالیت دارد. این شرکت دارای 3 بخش می باشد.
1 - بخش مدیریت : در این بخش مدیر عامل شرکت می باشد که با نظارت بر کارهای شرکت امورات این شرکت را اداره می کند.
2 - بخش کارگاه : در این بخش CD های خام توسط یک اپراتور درون دستگاه دبلیو کیتور قرار گرفته و پس از رایت توسط یکی از کارگران با دستگاه مخصوص لیبل گذاری و بسته بندی می شود.
3 - بخش نرم افزار : در این بخش دو نفر برنامه نویس به ساخت نرم افزارهای آموزشی و حسابداری مشغول می باشند که پس از تولید نرم افزار های مفید و مورد نیاز جامعه آنها را به بخش کارگاه انتقال داده و در آنجا به تولید انبوه می رسانند.
در این پروژه ابتدا با مفاهیم حسابداری آشنا شده و سپس به بررسی سیستم حسابداری شرکت شرکت کامپیوتری طاها (سند حسابداری، دفتر روزنامه، دفتر کل، تراز آزمایشی، ترازنامه) می پردازیم.
شرح گزارش
شرکت طاها شیراز از بخش ها و قسمت های مختلفی تشکیل شده است. این شرکت در زمینه های برنامه نویسی، شبکه، گرافیک و انیمیشن، سخت افزار و آموزش فعالیت می کند. این شرکت دارای یک بخش به نام بخش سخت افزار می باشد که شامل یک اتاق می باشد که در این اتاق تمامی وسایل مورد نیاز برای نصب کردن قطعات کامپیوتر موجود می باشد.
بخش دیگر این شرکت، بخش نرم افزار می باشد که شامل یک اتاق می باشد با چهار کامپیوتر که این کامپیوترها به هم شبکه می باشند و در این اتاق برای کارهای گرافیکی، آموزشی و برنامه نویسی تمهیداتی در نظر گرفته شده است. این شرکت یکی از شرکت های موفق در زمینه ی فعالیت های گرافیکی و انیمیشن می باشد.
تمامی کامپیوترها و سیستم های این شرکت شبکه می باشند و می توانند از این طریق با هم ارتباط داشته باشند.
حسابداری دانشی است که موضوعش فهم رویدادهای مالی است.
حسابداری دانشگاهی عمرش بالغ بر پانصد سال است و با نام لوکا پاچیولی (1495 میلادی) آغاز شده است. حسابداری مانند هر دانش دیگری در طول عمر پر فراز و نشیب خود تغییرات زیادی داشته است. از مهمترین تغییرات حسابداری در طول پانصد سال گذشته تغییر ماهیت نظری آن است. حسابداری دانشگاهی در چهارصد سال اول عمر خود عمدتا رویکردی تکنیکی و فنی داشته است. در اوایل قرن بیستم اولین مباحث نظری در حوزه حسابداری مطرح و وجه علمی بودن آن به مذاق بحث گذاشته میشود. در طول دهه های آغازین سده بیستم مباحث نظری و فلسفی جدی در خصوص تعلق حسابداری به یکی از حوزه های معرفت بشری رواج داشته است. این مجادلات در طرح تخصیص حسابداری به یکی از حوزه های علم یا فن یا هنر به اوج خود می رسد. در اواسط سده بیستم و با احاطه مکتب پازیتیویسم بر فضای دانشگاهی جهان، نظریه های حسابداری پوزیتیویستی به ظهور می رسد. ضعفهای بنیادین نظریه های پازیتیویستی در ظرف کمتر از ربع قرن آشکار میشود و حسابداری به تبع سایر محافل علمی وارد دنیای جدید جُستارهای فلسفی و نظری می شود. طرح حسابداری انتقادی یا امثال آن نشانه این تحول نظری در حسابداری است.
حسابداری در ایران در حوزه ی نظری تحت تاثیر جریانات پازیتیویسم رشد کمّی زیادی کرده است و پایه گذاری تحصیلات تکمیلی با این نگاه به حسابداری صورت گرفته و توسعه یافته است. با این وصف تعریفی از حسابداری در ایران غالب است که مضمون و محتوای آن صرف نظر از چینش یا تفاوت ظاهری الفاظ آن برای همه دانش آموختگان حسابداری ایران شناخته شده است. بر اساس این تعریف: حسابداری عبارت است از فرآیند شناسایی، جمع آوری، ثبت، طبقه بندی، تلخیص، گزارشگری، و تحلیل رویدادهای مالی یک شخصیت اقتصادی در یک دوره مالی معین بر اساس واحد پول ملی. این تعریف ترجمه ی کاملی است از تعاریف مختلفی که از حسابداری در عصر پازیتیویسم یعنی دهه های 40 الی 60 سده پیشین در دنیا رواج داشته است. لازم به ذکر است حسابداری شاخه های گوناگون دارد.
برای اینکه فردی به سطح بالایی از انگیزش برسد اولا باید تصمیم بگیرد که کار را انجام دهد (انگیزش) ثانیا بتواند کار را انجام دهد (توانایی و مهارتهای انجام کار) و ثالثا مواد، وسایل و شرایط مناسب انجام کار را در اختیار داشته باشد (آمادگی محیط). فقدان هریک از عوامل فوق به عملکرد لطمه می زند. توانایی بدون انگیزش یا انگیزش بدون توانایی، تولید سطح بالا را تضمین نمی کند.
از جنبش روابط انسانی دیدگاهی نو در مورد انگیزش پدید آمد. کارمند فردی تلقی می شد که نگران جنبه های اجتماعی و متقابل میان فرد و شغل است. اگر محیط مادی و سازمانی خوشایند و مطلوب باشد، کارکنان بسیار برانگیخته می شوند. رد شیوه های سنتی جنبش روابط انسانی به چیزی منجر شد که امروزه به رویکرد اقتضایی موسوم شده است. در بطن اندیشه اقتضایی این مطلب وجود دارد که عملکرد مطلوب مشروط به تناسب شایسته میان فرد و شغل است. عامل انگیزش هم شرایط اجتماعی و محیطی سازمان است که شغل را می سازد. هدف سازمان از کاربرد این شیوه، به حداکثر رساندن تناسب میان فرد و شغل است.
خرید و دانلود آنی فایل